για &

Aelia Luxury Villa
 Αμμόπη - Κάρπαθος

Η νεόκτιστη Aelia Luxury Villa σας περιμένει να σας καλωσορίσει σε μια υπέροχη τοποθεσία του νησιού της Καρπάθου, στον κόλπο της Αμμόπης με τις αμμουδερές και βότσαλο παραλίες της. Φωλιασμένο σε ένα ιδιωτικό κτήμα που περιβάλλεται από πεύκα Aelia Luxury Villa προσφέρει τον υψηλότερο βαθμό ιδιωτικότητας και ηρεμίας. Ιδιωτική και απομονωμένη αλλά σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από την παραλία της Μικρής Αμμόπης.
Κάρπαθος - Εξαιρετική φυσική ομορφιά - Aelia Luxury Villa

Κάρπαθος - Εξαιρετική φυσική ομορφιά

Σε μια περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς στο νοτιοανατολικό τμήμα της Καρπάθου θα ανακαλύψετε ένα ειδυλλιακό σημείο για να περάσετε τις διακοπές σας σε ένα "παρθένο" ελληνικό νησί.

Η πολυτελής βίλα Aelia προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στο Αιγαίο και τις σμαραγδένιες παραλίες του κόλπου της Αμμόπης.

Ζήστε το όνειρό σας - Aelia Luxury Villa

Ζήστε το όνειρό σας

Το πρωί αποκαλύπτονται τα μοναδικά χρώματα της ανατολής του ηλίου κατά τη βαθιά γαλάζια θάλασσα. Είναι η εποχή που η θάλασσα αγγίζει τον ουρανό με τα πιο όμορφα χρώματα. Το απόγευμα είναι η εποχή που το καλοκαιρινό φεγγάρι ανεβαίνει και απλώνει το φως πάνω από τη θάλασσα.

Χαλαρώστε στο δικό σας ιδιωτικό παράδεισο και απολαύστε μια πολυτελή απόδραση στην ηρεμία της γύρω περιοχής.

Ιδιωτικό πολυτελές καταφύγιο

Πολυτελής βίλα στην Κάρπαθο

Ιδιωτική βίλα προς ενοικίαση στην Κάρπαθο
10
Joanna
19.08.2022
USA   USA
Excellent
Our stay at the villa was fantastic! The owner is a gem and was so easy to communicate with and was so thoughtful and kind.The villa is gorgeous and has everything you need. Our kids loved the setup as did we. The location was gre... ++
G
Giuseppe
05.10.2019
Greece   Greece
Very good
EVERYTHING WAS BELONG OUR EXPECTATIONS... ++
10
Peter F.
23.10.2022
Germany   Germany
Excellent
We really enjoyed the time. The sea view is ... ++